Köksrenovering och inspiration | Mamma till Elias

Mamma till Elias

Annons

Köksrenovering och inspiration

IMG_0266

Vårt kök ska renoveras inom kort. Det blir ingen mega stor renovering, men vi ska måla köksskåpen, byta handtagen, måla om fläkten, väggarna och ta bort ungefär hälften av köksskåpen. Ny kran och kanske ny diskho. Någongång i framtiden kommer vi säkert att byta ut köksskåpen och skivan också, men det kommer vi inte att göra just nu.

Vi har ett stort kök och här spenderar vi mycket tid – därför vill jag göra det så hemtrevligt och mysigt som möjligt. Köksskåpen ska vi måla gråa, fläkten blir svart och väggarna vita. Jag hade först tänkt att vi bara målar om de kakel som nu finns, men då vi tar bort så mycket köksskåp måste vi nog kakla om. Jag drömmer om vita kakel som ni ser på bilderna nedan. Jag vet inte ännu hurudana handtag jag vill ha till köksdörrarna, men det hinner jag nog fundera ut tills den dagen kommer… (Min man har väldigt lite att säga till om i den här renoveringen… Men jag vet att han tycker att det blir fint då det blir färdigt. Vad är det annars med män och inredning? Varför ska de lägga sig i fast de inte egentligen är intresserade eller har någon bra smak?)

Här har jag samlat inspiration till vår köksrenovering! Jag ska visa er en annan dag hur köket ser ut just nu – och så får ni sedan se före och efter bilder av renoveringen. Det här kommer att ta lite tid, då jag säkert bara hinner slipa och måla någon köksdörr då och då medan Elias sover. Men det kommer att bli såå fint då det blir färdigt! Barnvakt sökes undertiden som jag slipar och målar köksdörrar.

IMG_0263

IMG_0264

IMG_0265

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats