Mamma till Elias

DIY – myspöl

Jag har länge velat ha en myspöl till Elias men de är så otroligt dyra att köpa tycker jag. En myspöl skulle vara perfekt då han lär sig sitta själv, då kan han sitta där utan att jag behöver vara rädd att han ska falla och slå huvudet. Googla ”myspöl”, alla bilder är så härliga! Myspölen kan man också använda då barnet blir lite större som en mysig plats där man ser på tv ifrån eller ha en lässtund i. Jag tänker mig 120x120cm så att den är riktigt stor och mysig. Vi har ett stort vardagsrum så den skulle bra få plats där. Tänk er hur mysigt med den här ett hörn och en sänghimmel ovanför och massor av dynor.

Myspöl från NG Baby, pris 2199 kr. Ni hittar den här. 

582e1b292d2fe

ef57df386ea2ffe02dc587e198ab003e--mosquito-net-det

Eftersom jag inte vill lägga över 200€ på en sådan (visst finns det säkert billigare också de stora och mysiga är dyra) så tänkte jag att hur svårt kan det vara att sy en själv? Det blir dessutom mycket billigare! Jag ska åka till Ikea nåndag och köpa lite material och se vad det blir till. Det går bra att sy av ett stort grått lakan och billiga sängtäck och dynor som fyllning! Jag återkommer senare om det här projektet blir till något 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. eliasmamma

      Joo visst e den ? jag kolla från Ikea att man får täcken t.o.m. för 3€!! De behöver ju int vara någo super täcken när det ska som fyllning ? lakan får man för 10€… så det borde int bli så dyrt ??

stats