Mamma till Elias

Idéer och förslag, tack!

Godmorgon! (Eller ja, morgon och morgon, vi har varit uppe sen 7). Tidigare kunde Elias sova till 9 och ibland t.o.m. till 10 men de senaste veckorna har han vaknat kring 7 och inte somnat om efter det. Men å andra sidan går han tidigt och sova på kvällen och det passar mig bättre. Det betyder att jag och sambon har egentid på kvällen tillsammans då Elias sover och dessutom är jag mera en morgonmänniska så det är inte så jobbigt att stiga upp kring 7. De två senaste nätterna har Elias sovit i sin egna säng (yes yes yes!) och jag har helt och hållet slutat med nattamningen. Han har nu vaknat en gång på natten och varit hungrig och då har jag gett välling från flaska. Väldigt behändigt då jag kan mata honom i hans egna säng och inte behöver lyfta upp honom för att amma. Kanske han så småningom nu slutar med nattmaten. I natt har han varit nöjd efter ca. 100 ml välling, jämfört med för några veckor sedan då han kunde amma 2-10 gånger per natt… huhhu!

Idag ska vi ha babyträff hos oss på eftermiddagen men fram tills dess har vi inga planer. Elias sover just nu ute i vagnen och jag har plockat undan efter morgonen. Jag har en hel del hemuppgifter i kursen som jag går på veckosluten så jag tänkte ta itu med dem så småningom, så att man iallafall känner att man kommit igång med dem. Då är det alltid lättare att fortsätta. Det svåraste är ju alltid att komma igång med någonting (åtminstone för mig).

Ni har kanske märkt att alla inlägg just nu blir lite likadana, jag har inte så mycket intressant att komma med. Det känns som om det står helt stilla i mitt huvud varje gång jag loggar in här och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Vad vill ni läsa? Kom med idéer och förslag!

IMG_20171004_174357_239

IMG_20171005_103513

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. eliasmamma

   Tack ?? ibland känns vardagen bara så likadan och de känns så enformigt att skriva nästan samma saker hela tiden, haha! ?? men vardagsprat blir de nog i fortsättningen också ?❤

 1. Sara

  Skriv om ert hem om int de känns för privat o sånt som du int vill destomer visa ? De du skriver om nu e riktigt Kiva att läsa om ? O sen me graviditeten, va ni båda färdiga att skaffa barn samtidit o lite hur ni funderade då det hände, förståss om de int heller e för privat! (jag o min pojkvän e på så olika stadie gällande de o blir så frustrerad när jag sku villa va barn nuuu…)

  Ha en bra dag??

  1. eliasmamma

   Tack för dina idéer! ? jag ska göra inlägg om det här! Det blir tyvärr inte ännu så mycket från vårt hem, eftersom vi ska renovera inifrån så småningom, men nånting kan jag såklart visa och skriva om! ? det blir mer av det senare då vi renoverar! Jag kan absolut skriva mera om graviditeten och ifall vi var redo, eller om man nånsin är heeelt redo… ?

 2. Sara

  Skriv om ert hem om int de känns för privat o sånt som du int vill destomer visa ? De du skriver om nu e riktigt Kiva att läsa om ? O sen me graviditeten, va ni båda färdiga att skaffa barn samtidit o lite hur ni funderade då det hände, förståss om de int heller e för privat! (jag o min pojkvän e på så olika stadie gällande de o blir så frustrerad när jag sku villa va barn nuuu…)

  Ha en bra dag?

 3. Siri

  Sku va nyfiken att höra om din process me slutarbete, hur du kom på ämne osv att du kommer på ☺️ E själv i den siruationen att vi ska börja skriva nu å känner mej så lost. + dit nya hår ?
  Annars e de ju jätte kul att läsa de du skriver nu!

  1. eliasmamma

   Tack för din kommentar! ? ska göra ett inlägg om slutarbetet med mina bästa tips, tankar och hur man kommer till slut med det! Kämpa på!! Det kommer att gå bra för dej ?❤ och ja, ett inlägg om håret kommer bara jag får nån att ta ordentliga bilder på det, såååå svårt själv ??? Kramar!

stats