Loppis och massage - en bra fredag | Mamma till Elias

Mamma till Elias

Annons

Loppis och massage – en bra fredag

Igår hade vi en lugn dag. Jag rensade lite bland alla våra saker. Vi ska hålla loppis hos mamma nästa vecka och jag har en hel del saker som ska få nya hem. Jag fick nya krukor av mamma så mina gamla ska jag sälja, fast jag egentligen inte skulle vilja sälja dom alls. Jag gillar krukor men jag har konstaterat att jag kanske inte behöver över 20 krukor… Så några ska jag åtminstone sälja! Jag säljer också inredningssaker, soffdynor, dukar och halsdukar. Jag ska i morgon åka till mina föräldrar och hjälpa till att sätta fram alla saker och fota därifrån. Mer om loppiset i morgon, då jag skriver närmare adress, tider osv. Alla är hjärtligt välkomna!

IMG_0241

IMG_0242

IMG_0243

Igår på eftermiddagen kom Elias gudmor hit för att vara barnvakt. Hon hade bokat tid till massör åt mig och erbjöd sig vara barnvakt undertiden. Sååååå härligt!! Det var verkligen behövligt. Jag har haft ryggvärk i flera veckor (antagligen p.g.a. obekväma amningsställningar) och har funderat på att gå på massage men det har bara inte blivit av, framtills nu. Herregud vad skönt det var! Jag ska absolut gå flera gånger. Min sambo sa att han vill bjuda mig på massage var annan vecka nu då jag ammar. Det låter toppen!

Jag hade en timmes tid och vi gick först igenom vart jag har sjukt och hur sjukt det tar. Hon kollade min ställning och sedan satte hon igång. På varje nytt ställe hon masserade stannade hon upp en stund och frågade “tar det sjukt här? Jag bara “jooo…” och hon tillade: “Jo, jag kan känna det”….

Elias hade haft det bra med sin gudmor undertiden. Det var första gången han var ensam med henne men de klarade det galant tillsammans! Och jag tvekade inte heller.

 

IMG_0245

IMG_0246

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats